kerstgeschenk, kerstpakket, origineelkerstpakket, kerstlocatie, kerstevenement, oudjaar, kerstdecoratie, winterfair

Wij werken met de allerleukste, lokale partners!
Meet & Greet op de Kerstpakketparade!


We spraken met onze partner voor het thema Home Deco

"Een gezellige, goed verzorgde kerstborrel, lekkere hapjes en ter plekke zelf je kerstpakket samen stellen, hoe leuk is dat!

Sinds enkele jaren zijn wij trotse en enthousiaste partner van de Kerstpakkettenparade. Een concept waarbij de medewerker een budget in de vorm van muntjes ontvangt en op een gezellige kerstmarkt zelf zijn of haar kerstpakket mag samenstellen. Met een uitgebreid assortiment bieden wij mooie producten voor in huis en om cadeau te geven. Dit is op maat samen te stellen. 

Denk aan kookboeken, servies, houten planken, wijnkoelers, thermoskannen, theedoeken, maar ook plaids, kussens, kandelaren, kaarsen, kerstdecoratie, lichthuisjes, geurzeepjes. 

En vergeet de favoriete tassen, sieraden en sjaals niet! Uw medewerker vindt gegarandeerd iets naar zijn of haar zin! En zoals de Kerstpakketparade zorgt voor haar opdrachtgevers wordt er ook voor ons gezorgd, een top samenwerking dus!"

antipastikerstpakket, italiaanskerstpakket, kerstpakketvoormannen, stoerkerstpakket, sfeervolkerstpakket

Meet & Greet op de Kerstpakketparade!

De lekkerste en beste Delicatessen! Wij bieden een breed assortiment van heerlijke Franse droge worst en bijzondere Hollandse en buitenlandse kazen. Proef alle smaken bij hun kraam en kies voor jezelf de lekkerste uit. En die kan je dan ook nog serveren op hun houten, robuuste borrelplanken!

Eigenaren Martijn & Sandra aan het woord: "Het is voor ons ieder jaar een feest om op de kerstpakket parade te mogen staan. Het is zo'n leuk concept en het geeft altijd een hele goede sfeer. Eigenlijk zijn wij altijd een beetje jaloers op de werknemers die werken bij het bedrijf dat zijn personeel zo'n leuk kerstpakket en kerstfeest aanbiedt! Hoe leuk is het om samen met je collega's in een echte kerstsfeer en onder het genot van een hapje en een drankje je eigen kerstpakket samen te stellen!?"

  

Ook dit jaar verheugen wij ons weer op de nieuwe kerstpakket parades en hopen dat er weer veel werknemers op deze unieke manier in de watten gelegd gaan worden. 

Meet Leo en Anne-Marie!

Met zoveel wijn- en bierkennis is het elke keer weer een feestje! Goed advies, de service is top en meedenken geen probleem. En daar houden wij bij de Kerstpakketparade van. Want het uitzoeken van een kerstpakket is een feestje!

Wat Leo en Anne-Marie zeggen over de Kerstpakketparade: 

"Wij werken graag samen met De Kerstpakketparade. De gasten kunnen in een hele fijne en gezellige sfeer hun eigen kerstpakket uitzoeken. En omdat je bij ons altijd mag proeven is het altijd gezellig bij onze kraam! Tijdens de kerstmarkt nemen wij een zeer divers assortiment mee. Van een enkele fles wijn, bier of whisky tot een compleet pakket met diverse kaasdips. Tevens nemen wij diverse bierpakketten en drankpakketten met glazen mee. Er is dus voor ieder wat wils."

kerstgeschenk, leukkerstpakket, goedkoopkerstpakket, evenementenlocatie, kerstfeest, winterfair, winterfestival, wintermarkt